Megnyugtatóan kattog a gamer Redmi K40 ravasza

A Redmi már intenzíven promózza az első gamer modelljét, ezúttal a triggerek kerültek a fókuszba.

A Redmi jövő héten mutatja be első, kifejezetten játékélményre optimalizált készülékét, ami egy újratervezett Redmi K40 lesz, valószínűleg MediaTek Dimensity 1200-as szettel. A színvariációk visszafogottnak tűnnek, hagyományos fekete és ezüst, a hangulatot viszont a kamerarendszer köré tervezett LED díszcsík dobja fel, a játékvezérlést pedig mechanikusan kiemelkedő ravaszok segítik.

A videó a kétállású kapcsolóval aktiválható triggerek mechanikáját próbálja szemléltetni és érzékeltetni, amelyek határozott kattanással reagálnak az interakcióra, mint mondjuk egy mechanikus billentyűzet. A kapcsoló nem csak lenyomható a triggereket emeli ki a keretből, de a játékmódot is aktiválja, ami a tegnapi AnTuTu eredmények alapján komoly teljesítménnyel párosul.

A gyártó egyébként extrém tartós konstrukciót ígér, összesen 1,5 millió alkalommal nyomogatta meg a fém keretből mechanikus kiemelkedő, szintén fém vezérlőket hibajelenség nélkül, a videóban látható üveg hátlap pedig akár a vezetékmentes töltést is lehetővé teszi. A kattanásokat pedig annyira kellemesnek találták, hogy relaxációs célokra is merik ajánlani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés