Hirdetés

Szerkesztőségi blog: kicsit csúszunk a cikkekkel

Bár nagyon próbálunk odafigyelni arra, hogy minden héten öt cikkünk (készülékteszt, elemzés, technológiai leírás) megjelenjen a főoldalon, most nem tudtuk úgy összehozni a dolgokat, hogy ez megvalósuljon. Ennek elsődleges oka, hogy rengeteg egyéb dolgunk van, másodlagos pedig az, hogy nincs is nagyon tesztkészülék nálunk; van valami kínai csoda, amit dr. Kind már megírt, de még meg kellene fotóznunk, plusz két Alcatel, egy Bognál (szintén kész, csak nincsenek screenshotok) és egy nálam (még egy karaktert sem ütöttem le miatta). Mivel kissé beteg és lázas vagyok, nem teljesen vagyok képes átlátni, hogy ezek milyen sorrendben fognak megjelenni, lehet, hogy ma estére kirakjuk Bog Alcateljét, aztán megy sorban a többi kettő, meg a héten kapunk egy HTC-t és van egy egész jó cikktémánk péntekre. Ennél sokkal fontosabbak a következők:

Mobile Meeting 2011

Lesz, méghozzá április 16-án. Ugyanazt akarjuk, mint tavaly, csak sokkal profibban: 1000 látogató, ingyenes belépés, pogácsa és ásványvíz, igényes környezet (Lurdy Konferenciaközpont), sok gyártó és érdekes előadások. Egyelőre úgy néz ki, hogy ők lesznek ott: Nokia, LG, Sony Ericsson, HTC, MyPhone, Emporia, Alcatel, ViewSonic és pár navis cég (Becker, TomTom, Mio). Folynak még az egyeztetések a Toshibával, Sonimmal, lehet, hogy kiegészítők is lesznek, ezek a dolgok pár napon belül eldőlnek, de véleményünk szerint a mostani lista sem semmi. A Motorolában még reménykedünk, a Samsung viszont sajnos biztosan nem lesz velünk az eseményen.

Új szerkesztőség

Múlt héten béreltünk ki egy új szerkesztőséget, mely hatalmas minőségbeli előrelépés lesz az életünkben. A Prohardver tesztlaborjával közösen leszünk egy második kerületi családi ház alsó szintjén, gyönyörű környezet, nagy terek, gyors internet, videós szoba, minden, amire szükségünk van. Hivatalosan március 15-től kezdjük meg ott a munkánkat, de a héten már bútorozunk. Valószínűleg a költözés és az odaszokás alatt lassabban fog menni a munka, utána viszont jelentősen felgyorsul majd, mindenkitől kérnénk egy kis megértést! ;)

Egy új portál

Bizony, egy új portál, Bog és Bocha nevével fémjelezve, a RIOS-alapú lapcsaládtól (tehát a Prohardvertől és a Mobialrenától is) elkülönülten. Már éles, de nem mondok címet (és ne is keresse senki, nem lehet megtalálni), bugfixek és tartalomfeltöltés van hátra, hétfői startra számítunk, de még csúszhatunk pár napot. Egy új szerkesztővel (aki hölgy) is megismerkedhettek majd, reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog, de többet most nem árulhatok el.

Új blogok

A Samsung Galaxy blog már pörög, a Naviblog most kicsit áll egyéb teendőink miatt, de hamarosan fullos lesz, csak úgy, mint a ViewSonic blog. Ezen kívül két Microsoft blog is indul pár napon belül, az egyik a Mobilarenán; nyilván Windows Phone 7-ről van szó. Nem elhanyagolható továbbá az sem, hogy az Arc érkezésével a Sony Ericsson hivatalos blogja is útnak indul az Arénán.

Új dizájn

A dizájnváltással kapcsolatos teendőinknek úgy tűnik, hogy végük, a háttérben is minden 100 százalékos, de az elmúlt napokban azért volt ezzel is sok teendőnk, főleg Parcinak és a PH-csapatnak. Viszont kész, fellélegezhetünk.

Kinek van kérdése?

Azóta történt

Hirdetés