Szeptember 17-én befut a Realme 7i is

A Realme 7 és 7 Pro múlt héten mutatkozott be, de máris csatalkozik a szerényebb Realme 7i.

Hirdetés

A Realme Indonéziában már bedobta a Realme 7i előzetesét, amely a hivatalos teaser szerint 64 megapixeles főkamerával várható szeptember 17-én. Indonéziában egyébként a Realme 7 is csak a jövő héten mutatkozik be, gondolhatnánk, hogy a magas felbontású kamera ahhoz a készülékhez tartozik, de közben kiszivárgott egy specifikáció is az új modellről, ami szintén szintet lép kamerában.


A kép alapján úgy tűnik, az anyaghasználat is eltérő lehet, az ujjlenyomat-olvasó viszont marad a helyén.

A többi szenzor úgy tűnik marad, így a 64 megapixeles főkamerát továbbra is egy 8 megapixeles ultraszéles kíséri és két darab 2 megapixeles egység makró és mélységérzékelés szerepkörben. A lapkakészletet is lecserélik, úgyhogy idén már a 11 nanométeres Snapdragon 662 ketyeg az eszközben dupla mennyiségű, 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel, az igazán látványos változás viszont a kijelzőt érinti.

A méret, a felbontás és a technológia marad (6,5", 720 x 1600, IPS), de a 16 megapixeles szelfikamera a bal sarokba költözik, a képfrissítés pedig 90 Hz-re nő. Az akkumulátorkapacitás és a gyorstöltés teljesítménye viszont változatlan marad (5000 mAh; 18W), ami befolyásolhatja a Realme 6i esetében tapasztalt kiemelkedő üzemidőt.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés