Székházat nyitott a Szilícium-völgyben a LeEco

A LeEco közösségi médiaigazgatója, Will Park februári interjúnkban azt nem árulta el, hogy az online műsorszolgáltató, kereskedő és eszközgyártó óriás szolgáltatásai és termékei mikor érkezhetnek hivatalosan Európába, azt viszont jelezte, hogy az Amerikai piac lehet az ugródeszka a nyugati nyitás felé, és ennek egyik fontos lépése történt meg tegnap, a Szilícium-völgyben található San Joséban. A LeEco frissen felavatott észak-amerikai központja 7400 négyzetméteres és 800 új munkatársnak tud helyet adni.

A LeEco új központja San Joséban
A LeEco új központja San Joséban [+]

Az irodákon túl az ideáltógató vendégek megtekinthetik a LeEco széles portfólióját mobiljaiktól kezdve okoskerékpárjaikon át a LeSEE elektromos koncepcióautóig. Az ígéretek szerint legalább egy okostelefon elérhető lesz idén az Egyesült Államokban a nemrég bejelentett három ütős ajánlat közül. Az amerikai LeMall webáruház egyébként már hónapok óta aktív, és ott számos LeTermék megvásárolható, például LeEco okostévék.

„A Szilícium-völgy kiemelkedő fontosságú terület üzleti terjeszkedésünkben. A völgy rendkívüli tehetségeiről és innovációiról ismert, ami egybecseng a LeEco céljával, hogy remek élményeket hozzunk el minden fogyasztó számára. Alig várjuk már, hogy megmutassuk az amerikai közönségnek a jövőképünket csatlakoztatott ökoszisztémánkról és termékkategóriákon átívelő szolgáltatásainkról” – mondta Jia Yueting, a LeEco alapítója és vezérigazgatója San Joséban. Februári interjúnk alapján az igazi startpisztoly akkor fog elsülni, amikor a LeEco megkezdi amerikai streamelési szolgáltatását, amely a vállalat főprofilja és bevételeinek legnagyobb forrása a Kínai Népköztársaságban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés