Három új készüléket jelentett be a LeEco

A LeEco (korábban LeTV) elég komoly bejelentéssel örvendeztette meg a nagyközönséget, hiszen három új készüléket is leleplezett. A maga nemében mindegyik nagyszerű mobil lett, ám egy dolog valamennyiről hiányzik, ez pedig a 3,5 milliméteres jack kimenet, aminek helyét az USB Type-C port veszi át. Fontos különbség, hogy amíg a jack analóg módon adja ki a hangot, addig a Type-C digitálisan, vagyis sokkal kevésbé fog függeni a hangminőség a telefontól (kérdés persze, hány ilyen kábelvégű eszköz lát napvilágot a közeljövőben).

A Le Max 2 a legerősebb modell, aminek előlapján egy 5,7 hüvelykes, QHD felbontású kijelző található, ezzel minden probléma nélkül megküzd a legbelül található Snapdragon 820 chipset. A kütyü igazi különlegessége a 6 gigabájt RAM. A feltelepített Android 6.0 rendszert megfejelték még az EUI 5.5 felülettel, ami a 32 vagy 64 gigabájtos adattárolón bőségesen elfér. Fontos kiemelni, hogy csak a nagyobb tárhellyel kapja meg a vásárló a sok RAM-ot, a kisebbikhez "csak" 4 gigabájt jár. A hátlapon egy 21 megapixeles Sony IMX230 szenzor lelhető fel, optikai képstabilizátorral és f/2.0rekeszértékkel.

LeEco Le Max 2
LeEco Le Max 2 [+]

A Le Max 2 hátulján egy ultraszonikus ujjlenyomat-olvasó érinthető meg, a 3100 milliamperórás akkumulátor támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0-t. Adott a dual SIM, a 4G, az ac-s WiFi, a Blutooth 4.1, a GPS, és a korábban említett Type-C csatlakozó. A 4/32-es modell 285 eurót (88 ezer forint), a 6/64-es pedig 340 eurót (105 ezer forint) kóstál.

A Le 2 Pro sem gyenge masina, hiszen egyik ékessége az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású képernyő, a másik pedig a MediaTek Helio X25 lapka (ennyit arról, hogy ez Meizu kizárólagosság lesz), méghozzá 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos tárolóegységgel megtámogatva. A szoftver szintén az Android 6.0-ra építkező EUI 5.5.

LeEco Le 2 Pro
LeEco Le 2 Pro [+]

A készülékbe ugyanúgy 21 megapixeles IMX230 kamerát szereltek, mint a testvérmodellbe, ám nincs OIS, cserébe van PDAF-autofókusz. A 3000 milliamperórás telep szélsebesen etethető, ennél a terméknél sem maradt el a WiFi, a Bluetooth, a GPS, az ujjlenyomat-olvasó, a Type-C interfész, plusz adott a CDLA (Continual Digital Lossless Audio), ami veszteségmentes audiohangzást ígér. A mobil ára 205 euró (63 ezer forint).

A Le 2 a harmadik versenyző, ami 5,5 hüvelykes, 1080p-s panelt kapott, lelke pedig nem más, mint a Helio X20 rendszerchip (kicsit alacsonyabb órajelűek a processzormagok, mint az X25-ben). Rendszermemóriából már csak 3 gigabájt, adattárolóból pedig 32 gigabájt jutott, utóbbira telepítették az Android 6.0-t és az EUI 5.5-öt.

LeEco Le 2
LeEco Le 2 [+]

A készülék hátulján egy 16 megapixeles kamerába botlunk, a szelfi képeket 8 megapixelben rögzíthetjük (akárcsak a többinél). Szerencsére a Le 2-től sem vonták meg az ujjlenyomat-olvasót és a korábban említett adatkommunikációs képességeket, egy 3000 milliamperórás energiaforrás is befért a burkolat alá. Aki ezt a telefont választja, annak 150 eurót (46 ezer forint) kell kicsengetnie.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Hirdetés