Strapabíró okosóra érkezett Androiddal

Hirdetés

Számos okosóra és okoskiegészítő rendelkezik valamilyen por- és vízálló tulajdonsággal, ám a Nixon üdvöskéje kompromisszummentesen ígér ellenállást a természet és a felhasználó erejének. A Mission egy Android Weart futtató okosóra, amelyet a Qualcomm legújabb, direkt az ilyen apró kütyükbe szánt Wear 2100-as chipsetje hajt meg. Ez utóbbi 30%-kal kisebb és 25%-kal kevesebbet fogyaszt a korábbiaknál, és a WiFi és a Bluetooth mellett felkészült az LTE támogatásra is, bár a Mission a jelenlegi információk alapján nem fogad be SIM-et.


[+]

A Nixon órája az újabb divatokat követve kerek kijelzőt kapott, „lapos kerék” nélkül, azaz a megjelenítő legalja nincs levágva, hogy szenzoroknak adjon helyet, mint mondjuk a Moto 360 esetében. Az AMOLED panel felbontását a termék adatlapja nem jelöli. A lényeg persze a strapatulajdonságokon van: a Mission 100 méter mélységig vízálló (10 ATM / 100 M), a Gorilla Glass védőüveget 316L típusú, rozsdamentes acélkeret és fémváz védi, gombokból pedig a jobb és a bal oldalon is akad.


[+]

A Nixon nemcsak javasolja, hogy a felhasználó a szörfözéstől kezdve a hegyi sportokig mindenhova magával vigye az Android Weart futtató okosórát: a Nixon Mission alkalmazás néhány praktikus funkciót is nyújt ezekhez a tevékenységekhez, illetve a Google Fittel és az Androiddal is összedolgozik. A 48 milliméteres váz négyféle festésben lesz elérhető, szíjból pedig húszfélét lehet megvásárolni.


[+]

A beépített szenzorokról és funkciókról, illetve az akkumulátorról egyelőre hallgat a Nixon, és az ár és a megjelenés sincs pontosítva, a Mission mindenesetre valamikor még idén megvásárolható lesz.

Azóta történt

Hirdetés