Strapabíró mobillal készül a ZTE

Hirdetés

A légies vonalvezetésű okostelefonok korában egyre kevesebb gyártó próbálkozik valóban strapabíró kiadásokkal, de a kínai hírközlési felügyelet oldaláról származó fotók tanúsága szerint a ZTE hazai pályán egészen biztosan próbálkozni fog. A 4 hüvelykes, 480 x 800 képpontos megjelenítővel szerelt készülék technikai fronton nem nevezhető túlságosan erős ajánlatnak, de az aktív életstílushoz és fizikai munkához tervezett eszköz amúgy sem a multimédiás képességeivel akar hódítani. Az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató, 127,4 x 66 x 12 milliméteres és 156 grammos ZTE G601U a hivatalos adatlap szerint LED villanóval ellátott 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, HSPA modemet, 1,3 GHz-es kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot, valamint 2500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Két új ZTE mobil a láthatáron

    Android-alapú hathüvelykes óriással és Firefox operációs rendszert futtató olcsó mobillal készül a barcelonai szakkiállításra a ZTE.

  • Fotón a Nubia X6

    A ZTE korábban Nubia Z7 néven emlegetett modellje végül X6-ként kerülhet bemutatásra.

  • Nubia X6 – további részletek

    Optikai képstabilizátorral, 4K támogatással és sztereó kihangosítóval érkezik a ZTE fémbe burkolt csúcsmobilja.

  • Sonim XP7 – strapabírás a maximumon

    A Sonim három év teljes körű garanciával érkező por-, víz- és ütésálló készüléke a jelenleg elérhető legellenállóbb 4G LTE modemmel is felvértezett Android okostelefon.

Előzmények

Hirdetés