Sportos külsővel érkezik a Huawei Watch 2

Az MWC előtt kiderült szinte minden a roppant mutatós Watch folytatásáról, amely csatlakozik a sportosabb és Android Wear 2.0-s trendekhez.

Este útra kerekedünk Barcelonába és vasárnap a Huawei sajtótájékoztatóján is ott leszünk, ahol többek között a P10 is bemutatkozik. Most viszont egy másik termékről futott be egy adag információ, méghozzá az eddigi talán legszebb okosóra, a Watch folytatásáról.


Forrás: @evleaks [+]

A legfontosabb változás éppen a külsőt érinti: a roppant elegáns elődmodell után a sencseniek sportosabbra veszik a figurát, ami érthető lépés, hiszen aki egy igazán mutatós okosórára vágyott, eddig is beszerezhette az eredetit, amely egyébként is megkapja az Android Wear 2.0-t. Aki viszont fiatalosabb és aktívabb életet él, annak stílusban passzoló lehet a Huawei Watch 2, amely már a legfrissebb operációs rendszerrel érkezik, legalább három színváltozatban.


Forrás: @evleaks [+]

A kerek, fémvázas órarészhez akár színes pántot is lehet társítani, és persze központi szerepet játszik majd az aktivitáskövetés. A lépésszámlálás mellett biztosan lehet a pulzusszámmérésre is számítani, a GPS-ről egyelőre nem derült ki információ a német forrásoldalon. Az utolsó kép azt is elárulja, hogy a Watch 2 képes lesz nanoSIM-et befogadni a telefontól független adatkapcsolathoz és működéshez, ami az Android Wear 2.0 egyik leghangsúlyosabb előrelépése.

A Watch 2 ugyanakkor nem kapott koronát jobb oldalt a nem érintésalapú görgetéshez, az AndroidPolice pedig megjegyzi, hogy az óra fejlesztését régebben kezdte a Huawei, csak megvárta vele a fenti OS frissítés befutását. A hivatalos bejelentés és a személyes ismerkedés vasárnap délután várható, az árakkal és a megjelenési információkkal egyetemben, ott leszünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés