Sharp W-ZERO3 és a névtelen telefon

A 3GSM kiállításon a Sharp standján nem volt tömeg, pedig telefonokoat szép számmal állítottak ki. A stand egyik felében csupa McLaren-Mercedes mobil volt, de ezek csupán a már piacon levő 770SH és a GX29 módosított verziói voltak.


Hatalmas

 

Megcsodálhattuk azonban a W-ZERO3 nevű modellt, amely egy igen nagy, fehér, szétcsúsztatható QWERTY gombsorral rendelkező jószág. A Windows Mobile 5 rendszert futtató eszköz VGA képernyőt kapott, összecsukva viszont normál telefongombokkal dolgozhatunk. A készülékben Intel XScale processzor lakik, amely 416 MHz-en ketyeg, a hátlapra rá is került az Intel inside logó. Sajnos a készülékben nincs sem Wi-Fi, sem pedig Bluetooth, ráadásul Európában nem is tervezik forgalmazását.


Neve még nincs, TV-out van

 

Tervezik viszont annak a modellnek a piacra dobását, amelyet két piros selyemfüggönybe öltözött leányzó mutogatott. Egy teljesen átlagos, szétcsúsztatható telefonról van szó, amelynek még neve nincs, de egy-két paramétere már ismert. QVGA kijelzőt kap, 3G hálózatokon is működik, bvíthető memória és Bluetooth is lesz majd benne, a kiállított eszköz még csak dummy volt, mert a lányok szerint leghamarabb az év végén kerülhet piacra.


Csak a piros szolgáltatónál - sokára

 

Ezen kissé megütköztünk, addigra ugyanis a most középkategóriás tudás lehet, hogy nem lesz elég, bár azt is biztosra mondták a hölgyek, hogy a telefon a Vodafone számára készül, így elképzelhető, hogy az egyik legolcsóbb 3G mobilnak szánják a piacon.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés