Veletech: Samsung minden valóságsíkon

Hirdetés

Már javában zajlik a Veletech, ahol a B csarnok névadó standjánál nem csak a legújabb Samsung Galaxy készülékeket lehet megcsodálni, de a virtuális valóságra is rácsodálkozhatunk a Gear VR segítségével. A gyártó standjánál csupa újdonság várja az érdeklődőket. Az A széria 2016-os iterációján kívül természetesen az S7 és az S7 Edge is megnyomkodható, így addig is bőven akad látnivaló, míg beléphetünk a virtuális valóságba.


[+]

A Samsung standjának kétségkívül legizgalmasabb momentuma a virtuális valóságba kalauzoló, Oculusszal közösen fejlesztett Gear VR, amely a Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ és Note 5 készülékeken kívül már az S7-tel és S7 Edge-dzel is működésre bírható, természetesen most ez utóbbiakkal felvértezve léphetünk alternatív dimenzióba.


[+]

A Samsung egy komplett hullámvasutat is kiállított, persze virtuálisan. A valódi, vidámparki hullámvasút-kocsit idéző installációba beülve az S7-tel szerelt Gear VR teljesíti ki az élményt, amíg várakozunk, addig pedig remek mókának mutatkozik figyelni a már bent ülők kívülről teljesen életszerűtlennek tűnő reakcióit.


[+]

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Gear VR - szemünk előtt a jövő

    Az Oculussal közösen fejlesztett, a virtuális valóság megjelenítésére egy Galaxy Note 4-gyel képes szemüveg az elmúlt évek egyik legnagyobb technológiai fejlesztése, de veszélyes is.

Hirdetés