Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Saját adatlapján bukhatott le a „Samsung Galaxy S6”

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Techstatic

Szemfüles holland újságírók a wap.samsungmobile.com-on bukkantak rá az SM-G920A típusú készülékre QHD felbontással és 64 bites rendszerchippel.

Hirdetés

A wap.samsungmobile.com a koreai gyártó mobiltelefonokról elérhető felülete, ahol html formátumban többek között a készülékek user agent profile-ja, vagyis rövid adatlapja is megtekinthető. A SM-G920A kódnév korábban már felbukkant a Galaxy S6 pletykák kapcsán, a modell az új Samsung csúcsmodell észak-amerikai variánsa lehet a tippek szerint. Holland újságírók most rábukkantak a típusjelzésre a wapos oldalon is, ahonnan több információt is kiolvastak.

Az SM-G920A, a pletykák szerint a Galaxy S6 QHD megjelenítővel érkezhet

Az egyik alapadat 1440 x 2560 pixeles, azaz QHD-s megjelenítőt helyez kilátásba, ami egyébként valószínűsíthető az S6 esetében, így nincs semmi meglepő a felbukkanásában. Néhány sorral lejjebb a base64 adat alapján 64 bites rendszerchipre következtetnek a holland kollégák, ami lehet mondjuk a Snadpragon 810-es vagy egy új Exynos SoC. Végezetül pedig a jelek a képernyőn kívüli androidos kezelőgombokra utalnak, azaz megmaradhat a tradicionális Samsung home gomb. Lebukott a fenti oldalon egyébként a SM-G925A kódjelű eszköz is, ami talán az S6 Edge változata lehet. Persze érdemes mindezeket az információkat fenntartatásokkal kezelni, bármi hivatalosat úgyis csak a Samsung bemutatóján fogunk megtudni, ami a márciusi MWC-n lehet esedékes.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.