Redmi Note 9 4G + még egy kamera = Redmi 9 Power

Új néven újra bemutatkozott a Redmi Note 9 4G makró kamerával kiegészítve.

Szokás szerint kissé követhetetlen a Redmi portfóliója, amit most egy újabb Redmi 9 modellel tetéztek. A Redmi Note 9 mellett ugye ott van a szerényebb hardverrel és kamerarendszerrel, de kissé nagyobb akkumulátorral, Kínában bemutatott Redmi Note 9 4G, a széria pedig kapott még egy variánst Redmi 9 Power néven még, ami a Note 9 4G variánsa.


[+]

A Redmi 9 Power mindössze egy darab, fix fókuszos makró kamerában különbözik a Redmi Note 9 4G-től. Tehát a Power rendelkezik egy 48 megapixeles főkamerával, egy 8 megapixeles ultraszéles egységgel, ehhez pedig egy 2 megapixeles mélységszenzor és egy 2 megapixeles makró asszisztál. A fizikai méretek és tömeg megegyezik, maradt a sztereó hangszóró, a 6000 mAh-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés, a dobozban viszont érdekes módon 22,5 wattos töltőfej lesz.

[+]

Annyi eltérésre még érdemes figyelni, hogy a Power 64 GB-os verziója csak UFS 2.1-es szabványú belső tárhelyet kapott, a 128 GB-os viszont már 2.2-es, ahogy a Note 9 4G esetében is. RAM-ból kizárólag 4 GB áll rendelkezésre, a lapkakészlet viszont ugyanaz a Snapdragon 662, mint a testvérmodellnél. Szintúgy a kijelző (6,53", 1080 x 2340 pixel, IPS) és a szelfiegység (8 MP, arcazonosítás). Maradt az infra vezérlő és a jack csatlakozó is, a készülék pedig fekete, kék, zöld és piros színekben lesz elérhető 64 GB-os memóriacsomaggal 43 ezer forintnak megfelelő rúpiáért, 128 GB-tal pedig 47 ezernek megfelelő rúpiát kell érte fizetni.

Előzmények

  • Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér

    Óriási meglepetés, ha egy alap Redmi Note modell nem sikerül jól. Majd meg is fogunk lepődni, ha ez bekövetkezik. Most inkább az a kérdés, hogy mennyivel tud többet a Note 9, mint a Note 8T.

Hirdetés