QWERTY billentyűzetes eszköz az i-mate-től

Hirdetés

A HTC nélkül is fejleszt az i-mate. Következő, bemutatásra váró termékük a KJAR nevet viseli, kialakítása eddig nem volt annyira jellemző a PDA-telefonok világában, hiszen egy füzetszerűen kettényitható eszközről van szó.


Az előlapon csak egy pici ablak

 

A KJAR becsukott állapotban egy aprócska kijelzőn kommunikál csak, viszont a fedlapon megtalálhatóak a híváskezelő gombok is, így telefonáláshoz nem feltétlenül szükséges szétnyiti a készüléket.


Úgy nyílik, mint egy könyv

 

Ha viszont mégis így döntünk, akkor rögtön érdemes 90 fokkal el is forgatni az eszközt, hiszen egy teljes QWERTY billentyűzettel leszünk gazdagabbak. A KJAR nem meglepő módon Windows Mobile 5 Pocket PC Edition operácis rendszerrel érkezik, amit egy 200 MHz teljesítményű OMAP processzor hajt meg. A memória miniSD kártyával bővíthető, az adatkommunikációs lehetőség közül a 3G kimaradt, de az EDGE, az 1.2-es Bluetooth és a WLAN nem hiányzik. A hátlapon 2 megapixeles kamera lapul, és ezt az egész okosságot a kihajtható előlappal és az 1100 mAh teljesítményű akkumulátorral együtt is sikerült 16,5 mm-es vastagságú készülékházba csomagolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés