Piacon a Galaxy S24, Zack Nelson is „kipróbálta”

Az internet legkövetkezetesebb gyötréstesztjén is átment az S24 Ultra, amely a legnépszerűbb új Galaxy.

Véget ért az előrendelés, és már nem kell kizárólag részletes, pozitív Galaxy S24 Ultra tesztünkre hagyatkozni: mától testközelből is megismerhető és hazavihető mindhárom új csúcsmobil, a mesterséges intelligenciával a középpontban. A SamMobile információi szerint a gyártó 36 millió S24 eladására számít a szériából, amivel az első lenne a Galaxy S10 óta, amelyik 30 millió fölé lő, és a Dél-Koreai rekordszámok biztatóak: ott 1,21 millióan szavaztak a trióra elővételben, abból is 60%-ot a legjobb haszonkulcsú S24 Ultra tett ki.

Ami megvásárolható, abból Zack Nelson is gyakran beszerez egyet, és bár nem ez az első S24 gyötrővideó, a JerryRigEverything csatorna a legkövetkezetesebb a témakörben, hogy reális összevetést kapjunk a szívósságról. A Gorilla Glass Armor előlapi üveg az ő vésői alatt a hatos és hetes keménységű eszköztől karcolódott meg némileg, ám az ujjaival és mikroszkóppal vizsgálva is arra jutott, hogy ez enyhe felületi sérülés, a korábbiakkal szemben csak a 8-as keménységű véső mar bele mélyebben a védőüvegbe.

Az esések kivédésén a laposabb kivitel javít, a telefon pedig hajlíthatatlan, erősségét ugyanis a csúcsmodell esetében titánkeret szavatolja hatékonyan, aminek az ipari típusát még nem vizsgálta meg Zack. Mivel mindhárom S24 hétéves szoftvertámogatással rendelkezik, és már csak az ultraprémium árazás miatt is érdemes rájuk vigyázni, fontos a konstrukció szívóssága, és szempont a jótállási idő lejárta után a könnyű javíthatóság is. Ezért jó hír, hogy az alapmodell az elérhető 10 pontból 9-et ért el az egyszerű, otthoni barkácsolást vizsgálva a PBKreviews vizsgálatában, és nehogy Mr. Nelson eltereljen minden YouTube nézőt, a csatorna a legkisebb Galaxyt is elejtette.

Előzmények

Hirdetés