Partnerséget kötött az iQOO és a BMW M Motorsport

Elképzelhető, hogy lesz valamilyen limitált széria is a gyártó következő csúcsmodelljéből, de az biztos, hogy a gyártó nevét talán többen megismerhetik

Az öt fő márkát számláló BBK Electronics cégcsoport egyre inkább nyit az európai piacok felé, újabban nálunk is erőteljesen bukkannak fel a Realme mobilok, a OnePlus már stabil helyet vívott ki a hazai kínálatban, és persze egyre többet lehet a legrégebb óta létező Oppo és a Vivo nevét is hallani. Az iQOO a 2019 márciusi születésével a legfrissebb aspiráns, de már nagyon erősen dolgoznak a márkanév megismeretésén, ennek egyik fő lépése az lehet, hogy a 2020-as DTM szezonra partnerséget kötött a BMW M Motosporttal a cég.

[+]

A korábbi, fékbetétes videó is már utalhatott az együttműködésre, ám a hivatalos bejelentés most történt meg, és ha figyelembe vesszük, hogy a csonka DTM-szezon augusztus elején már elindult, akkor joggal gondolhatjuk,hogy talán a jövő heétfői iQOO-mobilbejelentés miatt időzítették mostanra az közleményt. Elképzelhetőnek látjuk, hogy az iQOO 5-ből talán érkezik egy komolyabb, BMW M-márkajelzéssel is feldobott változat.

(forrás: JD.com) [+]

Az előzetesek alapján egyébként nehéz lesz rátenni arra a szintre, amit a csúcsmodell képvisel, hiszen már a normál változat esetén is 120 wattos vezetékes töltés (elméletileg 5 perc alatt 50%-os, 15 perc alatt pedig 100%-os töltéssel) várható, és nem marad ki sem az LPPDR5 RAM, sem a 120 Hz-es kijelző, sem pedig a normál Snapdragon 865 rendszerchip, amiből talán még egy +-os változattal lehetne megfejelni a listát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés