Olcsó Nokia frissül Android 10-re

Az Android One rendszerrel futó Nokia 2.2 frissítése mellett számos egyéb Nokia-modell jövőbeli támogatásáról adott hírt a HMD.

Tesztünk idejekor 45 ezer forint körüli árcímke figyelt az Android One rendszerrel futó Nokia 2.2-n, fél év alatt azonban ez 30-35 ezer forintra mérséklődött, amivel máris életképesebb alternatíva lett a piacon, és ami biztos, hogy egyelőre a frissítésekkel sem áll rosszul, számos drágább márkatársánál hamarabb frissül ugyanis Android 10-re, ahogy az a lenti ábrán is látható.


[+]

A Nokia 2.2 frissítése Egyiptomban már elindult, de belátható időn belül az összes régióba eljut, a felhasználók sötét módot, gesztusvezérlést, és persze a Google februári biztonsági csomagját is várhatják az új verziótól.


[+]

Ezzel a lépéssel várhatóan véget is ér az első negyedéves frissítési hullám a HMD-nél, a második negyedévben cserébe rengeteg korábbi mobil kapja majd meg a legfrissebb Android főverizót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Új Nokia készüléket hozott a Mikulás

    A Nokia 2.3 dupla kamerával és három évig garantált rendszerfrissítéssel mutatkozott be mint az alsó középkategória új versenyzője.

  • Nokia 9 PureView - ehhez nem kell ennyi kamera

    Jelentős csúszás után végre itt a HMD csúcskészüléke, pár remek tulajdonsággal. Ám régi a hardver és az 5 + 1 kamerás hátlapi különlegesség komoly csiszolásra vár.

  • Nokia 5.1 - 5.1-es körzet

    Ismét nem üti meg az ingerküszöböt, viszont továbbra is minőségi és esztétikus készülék. De a Nokia márkajelzésen kívül nagyjából ennyit tud üzembiztosan.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

Hirdetés