Új Nokia készüléket hozott a Mikulás

A Nokia 2.3 dupla kamerával és három évig garantált rendszerfrissítéssel mutatkozott be mint az alsó középkategória új versenyzője.

A Nokia 2-es szériája a középkategória alsó , azon belül is a vállalati szegmenst célozza. A Nokia 2.2 32 GB belső tárhellyel szerelt verziója a két évig garantált főverzió és a három évig biztosított havi biztonsági frissítéssel lett része az Android Enterprise programnak, a most bejelentett Nokia 2.3 pedig ezen kívül még két kamerával támad.


[+]

A lapkakészletet nem cserélték le, maradt a MediaTek Helio A22 2 GB rendszermemóriával, ami így nem a teljesítményéről híres, de legalább energiahatékony, a 32 GB bővíthető (max. 512 GB) belső tárhely pedig alapvető; a Nokia 2.3-ből nem készült ennél kisebb kiszerelés és a dedikált Google Asszisztens gomb sem hiányozhat a polikarbonát házról.

157,69 x 75,41 x 8,68 milliméteres és 183 grammos készülékbe már 6,2 hüvelykes, 19:9 képarányú, HD+ felbontású IPS panel került a szokásos szenzorcseppel, ami egy 5 megapixeles, arcazonosításra is bevethető kamerának ad helyet. A hátlapi kamerarendszer már két szenzorból áll, a 13 megapixeles, f/2,2-es főkamerát egy 2 megapixeles mélységélességet definiáló szenzor és AI szoftverfunkciók egészítik ki.

[+]

A készülék egy és két SIm kártyás kivitelben is elérhető, ujjlenyomat-olvasó még mindig nincs, a 4000 mAh-s akkumulátort pedig microUSB porton keresztül tölthetjük 5V/1A adapterrel. NFC és a/ac-s WiFi nincs, 3,5 milliméteres jack csatlakozó és FM-rádió van, utóbbihoz viszont nem jár fülhallgató; a Bluetooth 5.0-s szabványú. A Nokia 2.3 egyelőre Android 9-cel, ciánzöld és fekete színben lesz elérhető 2020 január közepétől. Árat egyelőre nem közöltek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés