Október 25-én jön az iOS 15.1

Rövidesen elérhető az első, nagyobb pakk újdonságot hozó verzió a 15-ös iOS-ből.

Akinek sok Apple eszköze van, az jövő hét hétfőn több frissítést jelző ablakkal is fog találkozni, hiszen a címben is említett iOS 15.1 mellett jön az iPadOS 15.1, a watchOS 8.1, a tvOS 15.1 és a macOS Monterey is, másnap pedig az elsődleges piacokon elstartolnak a tegnap bejelentett termékek, mint az AirPods 3, a HomePod Mini új színváltozatai, és persze a következő MacBook Pro-generáció.


[+]

A változások pontos listája a megjelenéskor lesz hivatalos, viszont az iOS-nél maradva, amire lehet számítani: SharePlay, aminek segítségével FaceTime-on keresztül a beszélgetés minden tagja tud egyszerre azonos tartalmat fogyasztani, továbbá jöhet a ProRes videófelvételi támogatás, illetve a COVID-19 vakcinát igazoló dokumentumok feltöltésének lehetősége az Apple Tárcába (Wallet). Meg persze egy csomó hibajavítás, bugfix.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

Hirdetés