Ujjlenyomat-olvasóval bővülhet a Xiaomi Redmi 3

Egyelőre még nem jelent meg a Xiaomi Redmi 3 tesztünk, hiszen a zárt bootloader miatt kicsit több probléma adódik a lokalizációval, mint azt korábban megszokhattuk, de nemsokára érkezik belőle a részletes tesztünk, közben pedig a TENAA már le is buktatta az ujjlenyomat-olvasós változatot, ami talán Redmi 3 Pro néven kerülhet forgalomba. A külső csak az új érzékelő tekintetében változott, és a beltartalomban sem kell óriási változásokra gondolni, 720p maradt a felbontás, 2 gigabájt a RAM és 16 gigabájtnyi tárolóegységgel gazdálkodhatunk.

Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban. Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban.
Ismerős forma, csak a hátlapi ujjlenyomat-olvasót nem láttuk korábban. [+]

Ami viszont megváltozott még, az sajnos nem az előnyére, hiszen a Redmi 3 méretéhez képest nagyon erősnek mondható 4100 mAh-s akkumulátorkapacitás az ujjlenyomat-olvasós modellre már nem lesz érvényes, állítólag 3000 mAh-nyi telep kerül a Redmi 3-ba. A pletyka része az ár is, állítólag 35 000 forintnyi jüanért lehet majd megvásárolni Kínában az eszközt, ennél a biometrikus szenzor nélküli modell olcsóbb volt néhány ezressel.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni

    Mi az? Nyolc mag, középkategóriás ár és kompakt fémházban megbúvó, 4100 milliamperórás telep? Természetesen a Xiaomi Redmi 3, amely szuper üzemidőt biztosít 5 hüvelyken.

  • Ujjlenyomat-olvasót kapott a Redmi 3

    A most bejelentett Pro verzió biometrikus azonosítót, 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtos belső tárolót kapott a fémház és a gigászi akkumulátor mellé.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Snapdragon 625-öt kaphat a Xiaomi Redmi 4

    A GeekBench adatbázisában már felbukkant az új Xiaomi, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben Snapdragon 625-ös lapkát rejt magában.

Előzmények

Hirdetés