Hirdetés

Újabb Xiaomi Mi 8 variáns került elő

A M1808D2TE kódnevű Xiaomi Mi 8X vagy Youth tulajdonképpen egy Mi 8 SE csak kicsit nagyobb. Minden egyéb paraméter marad, kivéve az előlapi kamera felbontását, mert az elvileg 21 helyett 24 megapixel lesz. Ezen a modellvariáción kívül szóba került egy opció, ami semmi másban nem különbözik a normál Mi 8-tól, csak kerül a kijelzőbe ujjlenyomat-olvasó. A kijelző így biztosan marad AMOLED.


[+]

Feltehetően egyébként a Mi 8 Fingerprint Scanner Edition - bízunk benne, hogy ne ez lesz a hivatalos neve - bukkant fel a szingapúri hatóságok adatbázisában Xiaomi Mi 8 Pro néven. A regisztrált eszköz lehetett volna az Explorer Edition nemzetközi variánsa is, de valószínűbb, hogy a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval szerelt, egyébként burgundi vörös, színjátszó Mi 8 Fingerprint Scanner Edition volt. Az átlátszó hátlapot azért sajnálnánk.


[+]

Mindeközben az AliExpressen elkezdték árulni a még be sem mutatott Redmi Note 6 Prót. A várakozásokkal ellentétben Snapdragon 636 szerepel a specifikációban, a négy kamera (12+5 MP hátlapi és 20+2 MP előlapi), a 4000 mAh-s akkumulátor és a 6,26 hüvelykes FHD+ felbontású panel stimmel.

Előzmények

Hirdetés