Különkiadást kapott az Umidigi Z2

Két hete számoltunk be arról, hogy az Umidigi különleges, kerámiaburkolatú variációban is elérhetővé tette aktuális csúcskészülékét, a specifikációja és ára alapján azért a középkategóriába illő Z2 Prót. Az a nyolcmagos Helio P60-nal és 300 dollár körüli árcédulával, míg a sima Z2 pedig a szerényebb Helio P23-mal és 250 dolláros árcímkével startolt el. Most az utóbbi kapott különkiadást.

Abból a szempontból az Umidigi Z2 Special Edition változatlan, hogy adott a 6,2"-es, szenzorszigetes FHD+ megjelenítő 1080 x 2246 pixelen, valamint a méretes, 3850 mAh-s telep, amely 18 wattos gyorstöltővel etethető, méghozzá Type-C USB porton. A 153,4  64,4 x 8,3 és 165 grammos paraméterek is változatlanok, ami egy teljesen átlagos phabletet jelent a gyakorlatban.


[+]

A különkiadás ugyanakkor variált a kamerás recepten. Bár továbbra is 16 + 8 megapixeles az előlapi és a hátlapi kamerapáros, a rekeszérték a főkamera esetében viszont f/2-ről f/1,7-re, azaz az előnyére változott, a szenzor pedig a Samsung S5K2P7-re. A két lencse és a kéttónusú LED villanópáros alatt hátul érintésalapú ujjlenyomat-olvasó kapott helyet, elöl pedig 2D-s arcazonosítás vethető be.


[+]

A Z2 Special Edition küllemében is megkülönbözteti magát: a csillogósabb Z2 Próval szemben ezúttal a matt és kevésbé fényes variációk a jellemzők. Akad közöttük a fénytől függően több színben pompázó, illetve szénszálas textúrát imitáló is. A széria egyébként vegytiszta Android 8.1-et futtat, Play Szolgáltatásokkal.


[+]

Még egy változás történt, ami fordítottja a legtöbb drágább és erősebb különkiadásnak: 6/64 GB-os RAM/tárhegység helyett ezúttal csak 4/64 GB jár, viszont az Umidigi ígéri: a Special Edition nem csak olcsóbb lesz az alapkiadásnál, hanem a legkedvezőbb árú Helio P23-mal szerelt okostelefon. Egyik modell sem nélkülözi a dupla SIM foglalatot és a B20-as LTE sávot. A termékoldal itt érhető el, további információt pedig errefelé lehet a különkiadásról megtudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés