Januárban jön a Samsung-féle Pie frissítés

A Samsung fejlesztői konferenciája idén is rengeteg érdekességet hozott, amiből sokat megtudhattunk a cég közeljövőjének termékeiről, a notch-ellenesek nem fognak örülni, viszont a hajlítható kijelzőre várók annál inkább, időközben pedig One UI lett a Samsung Experience-ből, ami leánykorában TouchWiz volt. (És kicsit MotionWiz is - AliceWake)


[+]

A cég bejelentette, hogy az Android 9 Pie frissítés januárban érkezik a Galaxy Note9, S9 és S9+ mobilokra, és egy nyílt béta program is elindul még ebben a hónapban, noha hivatalosan kizárólag az Egyesült Államok, Dél-Korea és Németország területén. Frissítenek a Bixby-asszisztensen is, a rendszer segítőkészségében nagy előrelépést hozhat, hogy külsős alkalmazások fejlesztőinek is elérhető lesz egy Developer Studio.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés