Hivatalos renderképen az A9 Pro négyes kamerarendszere

Úgy tűnik, a Samsung a felső középkategóriában próbálja ki a négy szenzorral dolgozó kamerarendszert mint koncepció. Ez annyira nem meglepő, számos esetben alacsonyabb presztízsű szériákban előbb mutatott fel a gyártó portfóliójában újszerűnek mondható képességeket (például teljes fém ház, hat gigabájt rendszermemória, kettős hátlapi kamerarendszer), mint a csúcskategóriában. A várhatóan a mai napon bemutatásra kerülő Galaxy A9 Pro is egy első lesz.

Az Evan Blass által most megosztott információk annyiban nem újak, hogy néhány napja az AllAboutSamsung is pontosan ugyanezt mondta, csak eggyel kevésbé hivatalosan. A Twitter-folyamban többen szóvá tették, hogy a most közzétett kép a készülék kamerarendszeréről és az specifikáció is megegyezik a korábbiakkal, az AllAboutSamsung viszont jelezte: az ő koncepciójukkal ellentétben Evan Blass anyaga hivatalos render a készülékről. Úgyhogy ezek szerint, így fog kinézni az A9 Pro kamera-halomja.


(forrás: MySmartPrice) [+]

A Geekbench teljesítményteszt pedig a hardverről árulkodott, ami ezek szerint egy Snapdragon 660-as szett lesz 6 GB operatív memóriával. A rendszer viszont látszólag (még?) nem a legfrissebb, a tesztet Android Oreóval teljesítette az SM-A9200 kódnevű eszköz, amiről a MySmartPricenak már hivatalos képe is van. A mai nap folyamán be is mutatják az eszközt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés