Hat Alcatel mobil szivárgott ki

Rengeteg okostelefonnal készül az újévre a TCL Corporation kötelékébe tartozó Alcatel brand, amelynek legutóbb nálunk járt készüléke, az Idol 5 plecsnivel távozott. Even Blass nem kevesebb, mint hat készülék jó minőségű renderképét közölte a 2018-as felhozatalból, különösebb extra információk nélkül, így szemünk alapján tudunk rólunk beszélgetni.


[+]

A sort az Alcatel 1X nyitja (balra fent), amely a legszerényebb képességű ajánlatnak tűnik, hiszen csak az Alcatel 3-tól (mellette jobbra) adott az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon.


[+]

A 3-as széria több tagot számlál: balra az Alcatel 3C egy kamerával, jobbra pedig az Alcatel 3V dupla hátlapi lencsével pillantható meg.


[+]

Úgy tűnik, az Alcatel 3X is marad a két hátlapi szenzornál (balra), ellenben az Alcatel 5-tel (jobbra), aminek nyúlánk, három oldalon közel kávamentes kijelzője jelenti a különlegességét. Az előlapon látszólag több szenzor akad, mint a társak esetében, avagy dupla kamerarendszer. A készülékek hivatalosan persze még nem léteznek, így az esetleges megjelenésük és áruk sem ismert.

Azóta történt

Hirdetés