Extra gombot kaphat a Galaxy Note9

Hirdetés

Amióta a Galaxy Note széria premierje előbbre tolódott, az S Pennel szerelt phablet aratja le a nyáron a legnagyobb babérokat. Ezen változtathat pár óra múlva az igazán különlegesnek ígérkező Vivo Nex - más kérdés, hogy annak a nemzetközi elterjedése aligha lesz összemérhető a Galaxy Note9 világszintű elérhetőségével. Az új Galaxy csúcskészüléket korábban augusztus 9-ére várták, a gyakran hiteles információkat közlő Ice Universe Twitter-csatorna ugyanakkor az augusztus 2-át sem tartja kizártnak. A legvalószínűbb helyszín a jelen állás szerint New York.

Az Ice Universe egy állítólagos védőtokhoz is hozzájutott, aminek akad egy érdekessége. Az addig okés, hogy az eddigi renderképeknek megfelelő kivágás látható hátul, a kamerák mellől a lencsék alá vándorló ujjlenyomat-olvasó számára. A hangerőszabályzó, a bekapcsoló és a Bixby gomb felbukkanása sem meglepő. A hátlap jobb oldalán, alul ugyanakkor újabb billentyű pillantható meg, aminek a szerepe egyelőre kérdéses. Netán exponálógombról van szó, avagy a stylust lehet majd vele könnyebben kilökni? Egyelőre nem tudni a választ.

Az viszont sanszos, hogy a Note9 régiótól függően Snapdragon 845-tel vagy Exynos 9810-zel érkezik, miközben a hírbeszerző körútról egy kosár pletykával visszatért Ice Universe az Exynos 9820-ról is érdekességeket tud mondani. Az állítólag 7 nanométeres node-ot használó, jövő év elejére várt lapkakészlet és processzormagjai a minap bejelentett ARM Cortex-A76 magoknál is nagyobb teljesítményre lehetnek képesek, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Az Exynos 9820 várhatóan a Galaxy S10-zel mutatkozik be, valamikor 2019 elején. Míg a Note9 dupla kamerát viselhet a hátlapon, az S10 állítólag akár három lencsét is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés