Érkezik az Oppo F1 Plus

Az Oppo F-szériájának első darabja az F1, ami január első felében mutatkozott be, most pedig a gyártó már megemlíti, hogy nemsokára érkezik az F1 Plus is, ami egy nagyobb, felturbózott F1 lesz. 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt és 4 gigabájt RAM-ot fog kapni, ami minden szempontból előrelépés az elődjéhez képest, ráadásul még az előlapi kamera képességeire is rágyúrnak. A bejelentés Mumbai városában történt, ahol most mutatkozott be az F1.

Érkezik az Oppo F1 Plus
[+]

Mást biztosan még nem lehet tudni az F1 Plus specifikációjáról, az viszont biztos, hogy áprilisban mutatkozik be, az ára pedig körülbelül 113 000 forintnak megfelelő összeg lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo F1

    A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

  • Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről

    Tegnap még csak az Oppo F-szériájának érkezéséről adtunk hírt, ma már az is körvonalazódik, hogy az első modell milyen adottságokkal rendelkezik majd.

  • Érkezik az Oppo F-szériája

    A gyártó új szériája olyan eszközöket fog tartalmazni, amik fényképezési képességeikkel emelkedhetnek ki a többi mobil közül.

Hirdetés