Hirdetés

Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről

Hirdetés

Tegnap került először szóba, hogy az Oppo egy új termékcsoportot hoz létre, a F-szériába eső mobilok elsődlegesen a kamerájukkal emelkedhetnek ki a többi eszköz közül. Az első példány az Oppo F1 lesz, ami még ebben a hónapban debütál hivatalosan. A lenti fotón viszont állítólag már a végleges sajtórendert láthatjuk, tehát szinte biztos, hogy így fog kinézni az F1. A tegnapi hír után bizonyára sokan képzeltek el hatalmas optikát és hozzá tartozó méretes vakut, de a képen ilyesmi nem látható, egy szimpla ledes villanó ül egy kis méretű optika mellett. A maximális felbontás 13 megapixel lesz, a villámgyors fókuszálást pedig PDAF-rendszer segíti. Az előlapi kamera 8 megapixelben készíti majd a szelfiket, a legjobb minőség eléréséhez pedig egy f/2.0 rekeszértékű lencse segíti hozzá a felhasználókat.

Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről
Így fog kinézni az Oppo F1. [+]

Szoftveres téren az Oppo PureImage 2.0+ rendszere dolgozik majd a hardver alá, amihez rengeteg fényképezési mód és letölthető plug-in tartozik, mindenféle szűrőkkel és egyéb effektekkel. A gyártó nem árult el sokat az F1-ről, de az biztos, hogy Snapdragon-alapú kütyü lehet, előreláthatólag a 615-ös rendszerchip valószínűsíthető 3 gigabájt RAM-mal. A közeljövőben minden kiderül az Oppo F1-ről!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Oppo

Azóta történt

 • Bemutatkozott az Oppo F1

  A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

 • Előrendelhető Európában az Oppo F1

  Ahogy azt várni lehetett, az Oppo F1 nemzetközi modellé lépett elő, az európai Opoostyle kínálatában 229 euróért vásárolható meg.

 • Érkezik az Oppo F1 Plus

  Az F-széria második tagja egy phablet lesz, nem túl távoli érkezését a gyártó hintette el Indiában, ahol most mutatták be az F1-et.

 • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

  Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

Előzmények

 • Érkezik az Oppo F-szériája

  A gyártó új szériája olyan eszközöket fog tartalmazni, amik fényképezési képességeikkel emelkedhetnek ki a többi mobil közül.

Hirdetés