2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Tegnap még csak az Oppo F-szériájának érkezéséről adtunk hírt, ma már az is körvonalazódik, hogy az első modell milyen adottságokkal rendelkezik majd.

Tegnap került először szóba, hogy az Oppo egy új termékcsoportot hoz létre, a F-szériába eső mobilok elsődlegesen a kamerájukkal emelkedhetnek ki a többi eszköz közül. Az első példány az Oppo F1 lesz, ami még ebben a hónapban debütál hivatalosan. A lenti fotón viszont állítólag már a végleges sajtórendert láthatjuk, tehát szinte biztos, hogy így fog kinézni az F1. A tegnapi hír után bizonyára sokan képzeltek el hatalmas optikát és hozzá tartozó méretes vakut, de a képen ilyesmi nem látható, egy szimpla ledes villanó ül egy kis méretű optika mellett. A maximális felbontás 13 megapixel lesz, a villámgyors fókuszálást pedig PDAF-rendszer segíti. Az előlapi kamera 8 megapixelben készíti majd a szelfiket, a legjobb minőség eléréséhez pedig egy f/2.0 rekeszértékű lencse segíti hozzá a felhasználókat.

Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről
Így fog kinézni az Oppo F1. [+]

Szoftveres téren az Oppo PureImage 2.0+ rendszere dolgozik majd a hardver alá, amihez rengeteg fényképezési mód és letölthető plug-in tartozik, mindenféle szűrőkkel és egyéb effektekkel. A gyártó nem árult el sokat az F1-ről, de az biztos, hogy Snapdragon-alapú kütyü lehet, előreláthatólag a 615-ös rendszerchip valószínűsíthető 3 gigabájt RAM-mal. A közeljövőben minden kiderül az Oppo F1-ről!

Gyártók, szolgáltatók

Hirde​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.