Elérhető az Apple 18 wattos gyorstöltője

Eddig is volt lehetőség az újabb iPhone-ok (a nyolcas szériától) akkumulátorának tempós töltésére, ehhez viszont a 30 wattos, 18 ezer forintos megoldás állt rendelkezésre, ami több szempontból is enyhe túlzás. A brandhez képest egészen kedvező áron került most forgalomba a 18 watt teljesítményű hálózati adapter, amihez ugyan még mindig szükség lesz egy kábelre, mert a töltőfej Type-C porttal szerelt, de az további 7 ezer forintért több méretben is beszerezhető.


[+]

Az Apple továbbra is csak egy 1 amperes, hagyományos töltőfejet csomagol a tisztességes áron mért pakkba a szokásos Lightning - USB csatlakozóval ellátott kábellel egyetemben, ami nem valami tempós.Eddig nem érkeztek adatok arra vonatkozóan, hogy a 29 dolláros áron, itthon pedig 12 ezer forintért megvásárolható gyorstöltővel mennyi idő alatt hány százalékot lehet az iPhone-okba és iPad Prókba tolni, a 30 wattos fél óra alatt 50%-ot tud. Valószínűleg ettől nem marad el a mobilokhoz inkább ajánlott megoldás teljsítménye sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Nagyon okos lesz az Apple AirPower

    Az egy éve benyújtott szabadalom vélhetően a közeljövőben realizálódik: az AirPower igencsak komplex, vezetékmentes töltőállomás lesz.

  • Nem lesz Apple AirPower

    Az Apple hivatalosan is törölte az AirPower okos, vezeték nélküli töltőpadot a tervei közül, a több készülék töltésére alkalmas eszközt nem fogják bemutatni.

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Nem tölt az iPhone XS alvó állapotban?

    Komolyabb gond lehet az új Apple mobilok töltésével, de potenciálisan számos iOS 12-es eszközt érinthet a dolog. Ez esetben egy frissítés megoldhatja a dolgot, de az Apple még nem nyilatkozott.

Hirdetés