Csak az egyik Mate 10 érkezik EntireView megjelenítővel?

Az elmúlt esztendőkben úgy alakult, hogy a Huawei az év végére tartogatta legnagyobb mobilos dobását, a gigászi kijelzővel és akkumulátorral szerelt Mate sorozat aktuális családját. Számos piacon megjelent a Mate 9, viszont jóval kevesebbre jutott el az ívelt kijelzős Mate 9 Pro, vagy a méregdrága, szintén edge paneles Porsche Design Mate 9, úgyhogy az abszolút zászlóshajó tulajdonképpen nem vált tömegtermékké.


Egy Mate 10 (Pro) koncepciókép. Ennyire azért várhatóan nem sikerült lecsökkenteni a kávákat (forrás: kkj.cn)

Kínai források szerint idén is megtörténhet, hogy a Pro változat viszi a pálmát, a sokat emlegetett, közel teljesen kávamentes EntireView Displayjel szerelt Mate 10 valójában a Pro változat lesz, míg a sima Mate 10 tradicionálisabb kijelzőt és előlapi megjelenést kaphat, a Mate 9 nyomdokain haladva.


Tavaly a Porsche Design Mate 9, idén a Mate 10 Pro lehet a Huawei legjobbja [+]

A változást az utóbbi esetében az előlapra költöző ujjlenyomat-olvasó és persze a villámgyors Kirin 970-es SoC jelentheti, míg a Mate 10 Pro biometrikus azonosítója maradhat a hátlapon, egyszerűen azért, mert csak ott van neki hely. A bemutatóra október 16-án, Münchenben kerül sor, de már most annyi pletykát és félhivatalos információt hallani, hogy lassan kevés megválaszolatlan kérdés marad.

Azóta történt

  • Hivatalos promóció a Mate 10-ről

    És némi piszkálódás a Samsung csúcsphabletjével, aminek úgy tűnik, nagy divatja lett az elmúlt időszakban. A Mate 10-ből viszont nem sokat mutatnak.

  • Rendervideón a Huawei Mate 10

    A CompareRaja és az OnLeaks közölte a közelgő Huawei csúcsmasina 3D-s modelljét, belső információk alapján megalkotva.

Előzmények

Hirdetés