Bemutatkozott az RHA MA390-páros

A brit székhelyű, in-ear fülhallgatóiról ismert RHA most a középkategória alján dobott piacra két újdonságot. Az MA390-széria Universal változata a jack csatlakozós headset, a Wireless pedig értelemszerűen a Bluetooth-képes. A kábeles változat afféle belépőmodellként funkcionál, 130.08-as típusú RHA dinamikus meghajtóval, 16 és 22 000 Hz közti frekvenciatartománnyal, 89 dB-s érzékenységgel és 16 Ohm impedanciával. 1,35 méteres kábelén háromgombos, tehát hangerőszabályzásra is alkalmas távirányító kapott helyet. Formája és stílusa a korábbi modellekre emlékeztet.


[+]

A Wireless kiadásban egy 8 órás üzemidőt ígérő akkumulátor van, 10 méteres elméleti hatótávval, és akár kétforrásos (multipoint) megoldással. Az AAC és SBC kodeken kívül megvan az AptX-támogatás, és gondoltak a futókra is, hiszen IPX4 szerint cseppálló a fülhallgató. USB Type-C kábellel lehet tölteni.


[+]

Az MA390 Universal ára 8990 forintos, az MA390 Wireless pedig 22 500 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RHA

Azóta történt

  • Erato Verse - egyszerűen jó

    Nagyon stabilan működő, egyben jó hangminőséggel megáldott, teljesen vezeték nélküli fülhallgató, a kategórián belül kedvezőnek számító áron. De vajon van kereslet efféle termékekre?

Előzmények

Hirdetés