A Sharp betüremkedéssel, a Bluboo kitüremkedéssel készül

Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire szemrevaló vagy praktikus az Essential PH-1 vagy az iPhone X előlapi kamerájának és egyéb kellékeinek a képernyőbe való harapása, mindenesetre ha az Apple valamit kitalál, arra még a közvetlenül mögötte álló óriásvállalatok is ugranak, lásd a Huawei P20 Lite állítólagos prototípusát.

Az állítólagos Aquos S3
Az állítólagos Aquos S3 (forrás: SlashLeaks) [+]

A kávamentesítést persze nem az Apple találta ki, és nem is a Samsung vagy a Xiaomi: a Sharp évekkel ezelőtt piacra dobott három oldalt széltől szélig érő megjelenítős mobilokat, ám a csontelvezetéses hangtovábbítás nem hozott megfelelő beszélgetési hangminőséget, így boszorkánykonyhájuk következő terméke visszatérhet a hagyományos hangszóróhoz, plusz kölcsönveheti a betüremkedés ötletét az Apple-től. A képen állítólag az Aquos S3 látható, ami a TENAA-nál egyébként már megfordult 5,99"-es kijelzőjével, és kiszerelés szerint Snapdragon 630/660-as hardverével, ám ezidáig nem hullott le róla a lepel, így maradnak a kémfotók.

Különleges formával készül a Bluboo S2
Különleges formával készül a Bluboo S2 (forrás: Phonearena) [+]

A Bluboo fordított recepttel készül a pár hét múlva startoló MWC-re: a PhoneArena információi szerint a február 26-án bemutatkozó S2-nek ki fog állni és vízszintesen, hátrafelé elforgatható lesz kamerarendszere, potenciálisan 21 megapixeles Sony szenzorral és Carl Zeiss minősítésű lencsével. A furcsa kamerakitüremkedés azt is jelentheti, hogy a hátlapi kamera minden előnye bevetésre kerülhet szelfik készítésekor. Az, hogy maga a kamerarész fixen kiáll-e, esetleg hátra csapható vagy leemelhető, egyelőre nem világos.

Előzmények

Hirdetés