Android 8.1-nél jár a OnePlus 5/5T oreós béta

Több nagy gyártónál korábban hozta el a készülékeire az Android 8.0 Oreót a OnePlus, aminek igazából csak az volt az érdekessége, hogy előbb a 3/3T, majd az 5, és végül a legfrissebb modell, az 5T került sorra. A közel vegytiszta és villámgyors OxygenOS felület aktuálisan készülő változatai bétás formában mindig elérhetők a közösség számára, és az 5T előző ilyen szoftverpakkja már demózta az alsó három kezelőgomb kiváltását megcélzó gesztusfunkciókat.


(forrás: OnePlus) [+]

A soron következő béta a visszajelzések szerint mindezt gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi, úgyhogy közel lehet a felbukkanása a hivatalos OnePlus 5T szoftverfrissítésekben. Ennél is fontosabb talán az a tény, hogy a OnePlus 5 és az 5T friss közösségi rendszerváltozata immáron 8.1-es Android Oreo főverzión alapszik, ami elviekben stabilabb a nyár végi, első Google kiadásnál. Az OxygenOS Open Beta 6 itt érhető el a OnePlus 5-re, az Open Beta 4 pedig itt az 5T-re. Telepítése csak saját felelősségre és kellő hozzáértés mellett ajánlott.

Előzmények

  • A kamerára fókuszál a OnePlus 5T frissítése

    Az aktuális Never Settle telefon talán csak kamerában nem hozza a csúcsriválisok szintjét, ezen próbál korrigálni a 4.7.4-es Oxygen OS frissítés.

  • Elérhető a OnePlus 5 különleges kiadása

    A JCC+ kiadás mintázott hátlappal és dobozzal bővíti a OnePlus 5 színvariációnak a sorát, a készlet viszont véges.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés