Nemzetközi WLAN roamingot kínál a T‑Mobile

 

Hirdetés

Az itteni HotSpot előfizetéssel tehát a T‑Mobile Magyarország Rt. ügyfelei külföldön ugyanúgy élvezhetik a gyors vezeték nélküli internet előnyeit, mintha itthon tartózkodnának. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei Lengyelországban az ERA HotSpotjain a T‑Mobile Hungary szolgáltatót választva érvényes voucherük azonosító/jelszó párosával csatlakozhatnak az internethez. Természetesen a WLAN roaming mellett szükség esetén az ERA saját hozzáférése is megvásárolható. A nemzetközi WLAN roamingon túl a T-Com és a T‑Mobile belföldön is átjárást biztosít a HotSpotok között, így a két társaság összesen több mint 200 helyen kínál gyors vezeték nélküli internetet ügyfeleinek.

 

A Polska Telefonia Cyfrowa (PTC) a legnagyobb lengyel távközlési szolgáltató (az Era és Heyah hálózatokkal), mely 8.6 millió ügyféllel rendelkezik és a lengyel mobilpiacon 37,4%-os részesedést ért el (2004. végére). A PTC országos GSM 900 és GSM 1800 szolgáltatási engedélyek birtokában működik. 2000. decemberében a Társaság elnyerte az UMTS szolgáltatási engedélyt. Az Era hálózat Lengyelország 96,5 százalékát fedi le, lakossági lefedettsége pedig 99,6%. 1996. óta, amikor a vállalat Era GSM néven megkezdte működését (jelenlegi neve Era), az egyik legjelentősebb lengyel céggé vált.

 

Az Era Biznes átfogó üzleti megoldásokat kínál a távközlés, adatátvitel és különleges alkalmazások terén. 2003-ban a PTC a WLAN technológiával elindította az Era hot@spot szolgáltatását. A PTC az egyetlen lengyel szolgáltató, mely ilyen volumenben kínál mobilinternet hozzáférést a WLAN technológiával.

Azóta történt

Hirdetés