Nagyobb akkumulátort kapott a Nokia C12

Ennek örömére pedig egy Pro utótagot is. Ezt leszámítva minden maradt a régiben.

A Nokia év elején mutatta be az Android 12 Go rendszerű, nagyon belépő szintű C12-t a 28 nanométeres, 2018-as évjáratú Unisoc SC9863A szettel, és ezt most szemrebbenés nélkül megismételte a C12 Pro-val. A különbség mindössze annyi, hogy van 3 GB-os RAM opció és sikerült beletenni egy nagyobb, 4000 mAh-s telepet. Mivel a telep cserélhető, a készülék méretei pedig nem változtak, nem teljesen világos, hogy ezt már első körben miért nem lehetett meglépni.


[+]

Szóval a C12 Pro annyiban pro, hogy 3/64 GB-os kiszerelésben is elérhető, a telep pedig 3000 helyett 4000 milliamperóra kapacitású. Minden más maradt, így a microUSB csatlakozó és az 5 wattos maximum töltésteljesítmény is. A megjelenítő 6,3 hüvelyken terül el HD+ felbontással és 5 megapixeles szelfikamerával, a hátlapon pedig egy 8 megapixeles főkamera dolgozik. A továbbra is Android 12 Go rendszerű készülék két év biztonsági frissítésre jogosult negyedévenként érkező csomagokban.

[+]

A Nokia C12 Pro Indiában 30 ezer forintnak megfelelő rúpiáért választható, 3/64 GB-os kiszerelésben pedig 35 ezer forintnyi helyi pénzt kell adni érte. Összehasonlításképpen, Németországban és Ausztriában a kisebb akkumulátorral és kevesebb rendszermemóriával szerelt alapmodell 120 euróba kerül, ami körülbelül 46 ezer forint aktuális árfolyamon átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés