MWC 2024: Újdonságokkal készül az Ulefone standja

Az Armor 23 Ultra biztos ott lesz és az előzetes friss készülékeket is ígér.

Hirdetés

A 12/512 GB-os konfigurációban elérhető, kétirányú műholdas kapcsolatra képes Armor 23 Ultra az Ulefone eddigi legkomolyabb ajánlata, elég komoly árcédulával, amely kipipálja az IP68/69K védelmet, teljesítette a porra, a vízre, a rázkódásra és a 1,8 méteres magasságból történő esésre vonatkozó MIL-STD-810H teszteket, amely 5G és WiFi 6 modemet is kapott, és amely négy nagyfelbontású kamerát, illetve 3,2x-es zoomegységet is kínál, egy strapatelefontól szokatlanul.

Az Armor 23 Ultra már piacon, és nem is sikerült rosszul
Az Armor 23 Ultra már piacon, és nem is sikerült rosszul [+]

Ezt a mobilt pont egy éve, akkor még lekanyarodó AMOLED panellel vettük szemügyre a barcelonai MWC-n, prototípus fázisban, és újra ellátogat a gyártó a katalán fővárosba, talán újabb prototípusokkal előrevetítve, mi készül a boszorkánykonyhájában. A meghívó friss termékek bemutatóját is ígéri, és persze a jelenleg futó kínálatra is rá lehet vetni a tekintet az MWC helyszínének 7-es csarnokában, ahol gyakran futunk bele váratlan érdekességekbe.

Az Ulefone tartozékokat is gyárt: például 50 wattos Qi töltőt
Az Ulefone tartozékokat is gyárt: például 50 wattos Qi töltőt [+]

A Bullitt Group és a CAT kilépőjével egyre nagyobb a hangsúly a kis márkákon, ütésálló vonalon, és aligha csak az Ulefone termékeibe fogunk beleszaladni. Manapság egyébként egyre több a strapaburkolatot viselő táblagép is, a hőkamera sem ritka már, ahogy előfordul rádiófrekvenciás kommunikáció és mindenféle, szerelőknek hasznos tartozék, a gigaakkumulátoros telefonokról nem is beszélve.

Előzmények

Hirdetés