MWC 2019: Megérkezett a csinos Alcatel 3 is

Az Alcatel az 1s-sel egész jó ajánlatot hozott a belépő szintű okostelefonok közé, az Alcatel 3 viszont egy ligával fentebb játszik, de nem kerül majd többe 45 ezer forintnál nálunk sem. Ami első blikkre pont reálisnak tűnik, hiszen a tényleg meglehetősen vonzó küllemű telefon modern belsőt kapott.


[+]

A sebességért egy 12 nm-es csíkszélességű Snapdragon 439 felel, amely a Qualcomm egyik legújabb ajánlata a belépő szintű kategóriában, a nyolcmagos chipsetet grafikai szempontból egy Adreno 505-ös GPU segíti. Ehhez jár 3 GB RAM, a belső tárhely pedig 32 GB. Hátra került két kamera (13 és 5 megapixeles felbontással), valamint ujjlenyomat-olvasó is, előre 5 megapixeles szenzor jutott a szelfik kapcsán.


[+]

A kijelző mérete majdnem 6 hüvelyk (5,94), felbontása pedig 720 x 1560 pixeles, egy Dragontrail üveg védi a sérülésektől. A technológia "csak" IPS, de ezen az árszinten ez rendben van, ahogyan a könnycsepp alakú notch is bőven elfér. A 3500 mAh-s akkumulátor elég lehet ehhez a teljesítményhez, az összképet csak a 8.1-es Android jelenléte csúfítja kicsit el, illett volna már a 9-essel jönnie minden MWC-s újdonságnak.


[+]

Az Alcatel 3 (2019) valamikor májusban lesz nálunk kapható, elsősorban az operátori kínálatban találkozhatunk majd vele.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Előzmények

Hirdetés