MWC 2015: Okoskarkötő az Acertől

Hirdetés

Az Acer ma mutatta be a legújabb okoskarperecét, mely a tavalyi IFA-n debütáló Liquid Leap továbbfejlesztésének tekinthető. Az újdonság a külső tekintetében nem sokat változott, a kompatibilitás terén azonban nagy előrelépés történt, az előd által támogatott Android és iOS mellett immár Windows Phone eszközökkel is tudunk kommunikálni. A készülékekkel kapcsolatos előírás a Bluetooth 4.0 LE chip megléte.


[+]

Az eszköz maga könnű és kicsi, kényelmes a viselete (legalábbis a rövid próba során minden rendben volt), ay IPX7 védelemnek köszönhetően korlátozott mértékben vízálló, ami kimondottan jól jön egy ilyen cucc esetén. Az előlapon egy egy hüvelykes képátlójú OLED panel feszít, mely kapacitív technológiával érzékeli az érintéseket. Méri a lépések számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat, jelzi az értesítéseket és a zenelejátszó vezérlését is megoldhatjuk a segítségével. Maga a vezérlőegység egy könnyed mozdulattal kipattintható a szíjból, mely fekete, pink és neonzöld színekben lesz kapható.


[+]

Az eszköz Európában márciusban már kapható lesz, a várható ár 79 euró, ami körülbelül 24 ezer magyar forintot jelent az aktuális árfolyamon - ez persze semmilyen járulékos költséget nem tartalmaz.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés