Moto E – részletes adatlap

Hirdetés

Az immáron a Lenovo égisze alatt működő Motorola Mobility rövidesen egy újabb alapszintű okostelefonnal rukkol majd elő, mely a brazil Fast Shop online áruház jóvoltából idő előtt leleplezésre került. A Moto G alá pozicionált Moto E technikai fronton nem nevezhető túlságosan erős ajánlatnak, de megfelelő árazás esetén – elődjéhez hasonlóan – slágertermék lehet. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató készülék 4,3 hüvelykes, karcálló üveg kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt pedig egy 1,2 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon processzor teljesít majd szolgálatot 1 GB RAM és microSDHC kártyával tetszőlegesen tovább bővíthető 4 GB belső memória társaságában.

A sárga, türkiz és fekete árnyalatokban megjelenő 124,8 × 64,8 × 12,3 milliméteres és 140 grammos Moto E hátlapján egy vaku nélküli 5 megapixeles kamera található, vagyis gyenge fényviszonyok esetén nem igazán lehet túlságosan jó minőségű fotókra számítani. Az egy- és kétkártyás változatban is piacra kerülő készülék üzemidejére valószínűleg nem lesz panasz, hiszen az 1980 mAh kapacitású akkumulátor ehhez a konfigurációhoz bőségesen elegendőnek tűnik.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Moto E

    Huszonhatezer forintnak megfelelő áron startol a Motorola Mobility fröccsenő vízzel szemben is ellenálló kétkártyás alapdroidja.

  • Kémfotón látható a Moto G folytatása?

    Egy spanyol hírportál szert tett néhány fotóra, amelyen állításuk szerint a kedvező árú középkategóriás Motorola Moto G második generációs modellje látható.

Előzmények

Hirdetés