Most már hivatalosan is jön a Samsung E590

Már februárban beszámoltunk az E590 létezéséről, később megtapogathattuk a CeBIT-en is a készüléket, így a Samsung tegnapi bejelentése már semmiféle újdonsággal nem szolgált, hacsak azzal nem, hogy a Jasper Morrison formatervű modell már ebben a hónapban megérkezik Európába is.


A doboz

 

Az E590 külsejének megítélése ízlés dolga, a belső tulajdonságokról azonban annyi mindenképpen érdemes tudni, hogy új, 220x220 pixeles képernyőt kapott a készülék, a hátlapon vaku nélküli 3 megapixeles, autofókuszos kamera ücsörög, amelynek állítólag külön GUI-t fejlesztettek, de erről egyelőre nem lehet még sokat tudni.


Fehérben is

 

A Samsung telekommunikációval foglalkozó üzletágának vezetője, Geesung Choi természetesen odáig volt a Japser Morrison designtól, mondjuk nyilván nem fogja leszólni a saját termékét, de ilyen mondatok hangzottak el, hogy "az érzelemdús formaterv találkozása a magas szintű technológiával", vagy "a Samsung a design erejével viszi el a vásárlónak a formatervi felsőbbrendűséget", pedig az E590 csupán egy mobiltelefon.
Az érdekességek között említhető még meg a rendkívül csekély, csupán 66 grammos tömeg, a 90 megabájtos belső memória, amely microSD kártyával bővíthető, vagy a tartozékok között megtalálható mini-állvány, ez látható a lenti képen is.


Beleszúrtak egy mikrofont? Ez a mini-állvány.

 

3G nincsen, GPRS és EDGE van helyette, lokális adatátvitelhez használható a 2.0-s verziószámú Bluetooth, vagy a hasonló paraméterű USB kapcsolat. Nem hiányzik a zenelejátszó sem, amely a legtöbb létező formátumot támogatja. Az E590 ára még nem ismert, de már nem kell rá sokat várni. Két színben lesz kapható, feketében illetve fehérben. Egyelőre úgy tűnik, hogy a készülék a magyar piacon nem lesz kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés