Most az iPhone 7 Próról bukkantak fel képek

Minden napra jut legalább két olyan hír, amely az iPhone 7-ről szól. Ezeknek egy jelentős része pletyka és érdemes fenntartásokkal kezelni, most a PlayfulDroid.com tett közzé egy sereg új képet, amelyek a komolyabbik új almás terméket mutatják be több irányból is. Most épp úgy tudni, hogy nem iPhone 7 Plus, hanem iPhone 7 Pro lehet az elméletileg 5,5 hüvelykes kijelzővel érkező eszköz neve, amely abból a szempontból mindenképp eltér a sima iPhone 7-től, hogy két kamerát kap a hátlapra.


[+]

Megfigyelhető, hogy változik a rádiós jeleket átengedő műanyag betét kialakítása is, az alsó és felső élekre is felfut ez a betét. Biztos sok vita tárgya lesz, hogy ez mennyire esztétikus, s bár lehet azt gondolni, hogy talán csak a prototípus sajátja ez a kialakítás, felkerültek képek az egy kamerával rendelkező iPhone 7-ről is, ahol ugyanez figyelhető meg.

A "sima" iPhone 7 ilyen lesz?
A "sima" iPhone 7 ilyen lesz? [+]

Sajnos az alsó és felső éleket nem látni a képeken, így nem kapunk újabb támpontot arra nézve, hogy lesz-e 3,5 mm-es jack dugasz végül az új iPhone telefonokon, viszont hiányzik a némítópöcök is, amit pedig elég sokan szerettek és használtak. Szintén nem derül ki, hogy a hátlapra tett Apple logó tényleg kap-e megvilágítást, ezeken a fotókon ez nem látszik. Látszik viszont alul egy olyan csatlakozó, mint ami az iPad Prón is van, ez különböző tartozékok csatlakozására szolgálhat majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Hirdetés