Mobile Meeting 2010 - a mobilosok találkozója

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az ország első mobiltelefonos találkozóját, a Mobile Meeting 2010-et, melyet a Mobilaréna stábja szervez! Aki a részletekkel már tisztában van és a regisztráció miatt kattintott ide, görgessen az oldal aljára!

Hogy miről is van szó pontosan?

Egy olyan mobiltelefonos szakmai találkozóról, melynek keretein belül bárki megnézheti azokat az újdonságokat, amiket a gyártók az idei barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutattak be, miközben érdekes előadásokat hallgathatnak a gyártóktól és szakértőktől, beszélgethetnek az illetékesekkel, válaszokat kaphatnak az eddig megválaszolatlan kérdésekre. Mindezt egy olyan közegben tehetik meg, melyben nem kell öltönyben és nyakkendőben megjelenniük és felhőtlenül jól érezhetik magukat.

Hogy kiket várunk?

Elsősorban azokat a telekommunikáció iránt érdeklődő jelenlegi és jövőbeli olvasóinkat, akik szeretnék élőben is megnézni a gyártók új készülékeit, akik szívesen beszélgetnének a gyártó képviselőivel és velünk, miközben jól érzik magukat. A hely korlátai miatt az ingyenesen látogatható rendezvényre való bejutáshoz előzetes regisztráció szükséges, melyet regisztrált olvasóink oldalunkon keresztül tehetnek meg 2010.03.18-tól. A regisztrált látogatók számát 225-ben limitáljuk, de ezen túl fenntartunk 25 helyet azoknak a törzsolvasóinknak, akik valamilyen okból lecsúsznak a regisztrációról — ha tehát a limit már betelt, de törzsolvasónk vagy, írj egy privát üzenetet Bochának, aki soron kívül beregisztrál, amíg van szabad hely. A látogatókon kívül természetesen a hazai médiumok képviselői is jelen lesznek az eseményen.

Hogy minderre mikor kerül sor?

Az időpont 2010. április 1., amit nem egy viccnek szánunk, választásunk azért esett rá, mert ezen a napon lesz öt éve, hogy a Mobilaréna csatlakozott a Prohardver lapcsaládhoz és megindult diadalos útjára az online telekommunikációs magazinok között. Magyarán azt is mondhatjuk, hogy ezen a napon van a Mobilaréna 5. születésnapja, melynek alkalmából fel is lőjük az új designunkat, valamint elindítunk pár új szolgáltatást is — hogy pontosan miket, arról a Mobile Meeting 2010-en fogunk beszélni.

Casa de la Musica

Hogy hol rendezzük meg a rendezvényt?

Budapest szívében, a Vas utca 16. szám alatt található Casa de la Musica rendezvényközpontban, mely amellett, hogy tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető, minden igényünket kielégíti. A fiatalos, modern környezetben senkinek nem kell majd feszengenie, az előadásokat kényelmes székekben ülve lehet figyelni, a gyártók újdonságait pedig azok standjainál lehet megnézni. Az autóval érkezők számára a parkolás a közeli utcákban, illetve a két saroknyira lévő mélygarázsban oldható meg — további információ ide kattintva kapható.


Hely

Kert

Előadás

Bár

Toalett

Stílus

Hogy mit kínálunk?

Az ingyenes regisztráció után látogatóink meghallgathatják a gyártók előadásait, kérdéseket tehetnek fel, az előadások után pedig beszélgethetnek mind a gyártók munkatársaival, mind a Mobilaréna szerkesztőivel. A jó hangulat érdekében a konferenciateremből nyíló, roppant hangulatos bárhelyiségben (még nem biztos, de nagyon valószínű, hogy) ingyenes borkóstolóval várjuk a látogatókat. Az asztalra kihelyezett sajtos, túrós és burgonyás pogácsák, valamint ásványvizek fogyasztása szintén ingyenes Aki kevésbé kedveli a bort, és a vizet az a bárpultban egyéb alkoholos italokat is vásárolhat magának, attól pedig senkinek nem kell félnie, hogy leönti a kabátját, hiszen a rendezvény ideje alatt ingyenes ruhatár is fog üzemelni.

Hogy kik lesznek a kiállítók?

Terveink szerint majdnem minden gyártó, aki a hazai telekommunikációs piacon számít. Eddig velük sikerült megegyezni: HTC, LG, Motorola, MyPhone (a speedshop.hu képviseletében), Sony Ericsson. Akik biztos, hogy nem lesznek ott: Nokia, Samsung.

Hogyan néz ki a program?

  • 17:30 — kapunyitás
  • 18:00-18:30 — bemutatkozik az új Mobilaréna, melyhez kapcsolódóan levetítünk egy rövidfilmet lapunk fejlődéséről, a szerkesztőség tagjairól, illetve az elmúlt években velünk történt, fontosabb eseményekről.
  • 18:30-20:30 — a gyártó 10+5 perces előadásai az újdonságokról és a tervekről. A 10 perces előadások végén 5 perc kérdezz-felelek lesz. Az gyártók standjainál lévő újdonságokat természetesen az előadások ideje alatt is meg lehet nézni.
  • 20:30-21:30 — kötetlen beszélgetés a gyártókkal, a Mobilaréna szerkesztőivel és egymással. A rendezvény kapuit 21:30-kor zárjuk.

A bárhelyiség a rendezvény ideje alatt folyamatosan üzemelni fog. A rendezvény egész területén tilos a dohányzás, de a dohányosokra is gondolunk, a könnyen megközelíthető kerthelyiségben a pöfékelésre is biztosítunk lehetőséget.

Hogyan tudok regisztrálni?

A rendezvényre bárki tud regisztrálni, aki a Mobilaréna (Prohardver lapcsalád) fórumán regisztrált felhasználó. Ha még nem vagy a fórumunk tagja, ide kattintva csatlakozhatsz hozzánk.

A limitált hely miatt mindenkit megkérünk, hogy gondolja át, hogy valóban el tud-e jönni a rendezvényre. Ha ugyanis valaki regisztrál, de mégsem jelenik meg, valaki elől "elvesz" egy helyet, ami sem nekünk, sem a többi érdeklődőnek nem jó. Ha valaki nagyjából biztos a dolgában, az nyugodtan regisztráljon, utólag ugyanis mindenki törölheti magát a listáról. Ha tehát időközben kiderül, hogy valaki nem tud jönni, lejelentkezhet a listáról, ezzel helyet biztosítva a várólistásoknak — ők azok az érdeklődők, akik nem fértek be a 200-as keretszámba, de a rendszer regisztálta őket. A várólista első helyén lévő ember automatikusan bekerül a keretbe, ha onnan valaki kitörli magát. A lényeg tehát, hogy mindenki felelősen regisztráljon és szükség esetén törölje magát, mert ha nem teszi, valaki más elől vesz el egy helyet.

A Mobile Meeting 2010-re történő regisztrációhoz kattints ide!

A fenti linkre kattintva mindenki ellenőrizheti, hogy bent van-e a keretben. A főoldal jobb felső sarkában lévő számlálón mindenki láthatja a szabad helyek számát és a várólista hosszát. A regisztrációt a rendezvény napján, előreláthatóan 16:00-kor fogjuk lezárni.

A kérdéseket várjuk a fórumban, megjelenésetekre számítunk!

Bocha, Bog és a Mobilaréna stábja

Azóta történt

Hirdetés