Mobilarena TV: Mi lesz az adásban

Szinte megállíthatatlanul tör előre világszerte a Xiaomi (csak azért szinte, mert Indiában pont a minap kerültek komoly bajba) és a magyarországi portfólió is folyamatosan bővül, így az Mi4 és a Redmik mellett Xiaomi füles, karperec és a Tegra K1-es Mi Pad 7.9 is megérkezett.

Este 6 órakor kezdődő adásunkban a fenti táblagépet mutatjuk be, részletesen kitérve a 32 bites NVIDIA chipset teljesítményére, az 1536 x 2048 pixeles IPS kijelző minőségére és a MIUI felületre, ami Android 4.4.4-en alapszik. Addig is szívesen várunk bármilyen kérdést és kommentet. Illetve ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a WALLtrendnek a mobilarenás falfeliratot, ami mostantól a kis stúdiónk hátterét képezi, reméljük, hogy mindenki nagy megelégedésére.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: távol-keleti Hős

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel csúcskategóriás óriástelefonjának a folytatása, a One Touch Hero 2, amivel ma este 6 órakor nézőink is megismerkedhetnek.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

Előzmények