Megvan két olcsóbb Motorola európai ára

Nem nyit drágán az 5G-s Moto G62, persze kérdéses, hogy ideérve mit mutat majd a cédula.

6,4"-es kijelzőjével a Motorola Moto G42 nem vészesen nagy telefon és a Full HD felbontás mellett az OLED technológia is megvan, úgyhogy csak a 60 Hz-nél magasabb képfrissítésről kell lemondani. A gyártó kétségtelenül az alsó-középkategóriás árversenybe szánja ezt a modellt, ahonnan már nem hiányozhat a nagy felbontású főkamera.

A Motorola Moto G42A Motorola Moto G42 A Motorola Moto G42 [+]

50 megapixelen ez teljesül is, amihez 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makróegység csatlakozik, az apró kameralyuk kijelzőoldalon pedig 16 megapixeles szenzort rejt. Azért a 4G-s Snapdragon 680 teljesítménye nem világverő, mindenesetre a 4 GB RAM mellé társított, 128 GB-os tároló kellően bőséges, és akkor már megvan a bővítés lehetősége, a jack kimenet, a dupla nanoSIM foglalat, a sztereó hangszóró, az 5000 mAh-s óriástelep és a 20 wattos gyorstöltés is. Mindezért a kellemes 210 eurót kérik el az euróövezetben, de ez további hazai terhek előtt is 84 ezer forintot jelent a frissen elszállt árfolyamon.

A Motorola Moto G62A Motorola Moto G62 A Motorola Moto G62 [+]

A Moto G62 csak 40 euróval kerül többe, és a kereken 100 ezer forintra átváltható vételárért cserébe már megvan az 5G modem, amit a Snapdragon 480+ mellé társítottak (elég szerencsétlen név, mert az ember a 680-at sejtené komplettebb chipnek). Közös a G42-vel a telepméret, a gyorstöltés, a RAM és táregység, a multimédiás extrák és minden egyes kamera. A különbséget az adatkommunikációs csomagon túl a 6,5"-en picit nagyobb, 120 Hz-re fejlődött, ám de IPS LCD technológiára visszalépő FHD panel jelenti.

Előzmények

Hirdetés