Mégsem lesz 6 GB-os Note 7

Habár a hivatalos bemutató után pár nappal feltűnt a TENAA adatbázisában egy 6 GB rendszermemóriával és 128 GB-os tárhellyel bíró Note 7 variáns, a jelek szerint mégsem kerül piacra. Legalábbis nem a kínaira, és nem most, így a távol-keleti vásárlónak is be kell érniük a sztenderd specifikációval. (Bár, egy Denevéremberes exkluzív kiadásban azért továbbra is bízhatnak.) A híresztelések szerint, a Samsung megvárja az új iPhone érkezését, és annak függvényében dönt a nagyobb memóriakiosztással szerelt változat forgalomba bocsájtásáról.


[+]

A kínai modell, az amerikaihoz hasonlóan, a Qualcomm Snapdragon 820-as chipsetjével lesz kapható, míg a világ többi részén a Samsung saját megoldása, az Exynos 8890 került a burkolat mögé. Minden egyéb paraméterében megegyezik a kínálat. A Samsung legújabb csúcsmodelljét a világ legnépesebb országában szeptember 1-től tehetik magukévá a vásárlók 897 dollárért, míg Magyarországon a rekord mértékű érdeklődés miatt az előrendelési árukészlet limitálásával a második hullámban, szeptember 16-án kezdődik az értékesítés.

Azóta történt

  • Lobbanékony természetű a Note 7

    Miután több bejelentés is érkezett a Samsung legújabb zászlóshajóját érintő szoftveres és egyéb problémákról, a gyártó felfüggesztette a szállítmányokat.

Előzmények

Hirdetés