Megerősítette a Xiaomi: áprilisban érkezik a 13 Ultra

Hamarosan bemutatkozik a Xiaomi 13 Ultra a “Leica eddigi legjobb Summicron lencséjével”, és globális értékesítésre is lehet számítani.

Hónapok óta hallhatók arra vonatkozó pletykák, hogy a Xiaomi 13 Lite, 13 és 13 Pro modell mellé készül a cég egy újabb Ultra modellel. A pletykák most megerősítést nyertek a Xiaomi hivatalos Weibo profilján keresztül, ahol egy beharangozó fotót tett közzé a cég. A kép mellett olvasható szöveg szerint a telefont még ebben a hónapban bemutatásra kerül és globális értékesítéssel készülnek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a globális start egyidejű lesz-e a kínaival, valószínűbb, hogy először a hazai piacon kerül forgalomba a termék és idővel eljut Európába is.

A Xiaomi 13 Ultra bemutatóját bejelentő reklámplakát
A Xiaomi 13 Ultra bemutatóját bejelentő reklámplakát (forrás: Weibo) [+]

A Xiaomi és a Leica által közösen jegyzett bejelentés alapján a két cég együttműködése a mobil képalkotásban még soha nem látott optikai rendszermegoldást szült meg, valamint a Leica eddigi legtökéletesebb mobilos Summicron lencséivel először értek el egyenletesen kiváló optikai képességeket a nagylátószögű kamerától a teleobjektívig. A korszakalkotónak nevezett technológia a Xiaomi 13 Ultrában debütál majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés