Megérkezett az LG V60 ThinQ 5G

Szintén MWC-s bemutatónak volt tervezve, ám a kölcsönös visszalépés miatt az új csúcsmobilnak is csak egy online premier jutott.

Az LG még a GSMA előtt, február elején mondta le az MWC-s szereplését a koronavírusra hivatkozva, de persze ettől függetlenül volt csúcsmodelljük a csőben, a V-széria hatodik generációjaként leplezték le most az LG V60 ThinQ 5G-t. A mobil a Qualcomm Snapdragon 865 vonalon, X55-ös modemmel tudja felmutatni a legfrissebb mobilhálózati támogatottságot, mmWave és sub-6 GHz hívószavak is elhangzanak adatkommunikáció kapcsán.


[+]

Előlapján 6,8 hüvelykes Full HD+ p_OLED panel csücsül 20,5:9-es képaránnyal, a vízcsepp alakú notch pedig 10 megapixeles szelfikamerát rejt. A Gorilla Glass 5 üveg mögött egyébként ujjlenyomat-olvasó is van. Áttérve a hátlapra három kamerát látunk, ebből egy a ToF-rendszerhez tartozik, a másik kettővel lehet fotózni: 1/1,7"-es fizikai méretű, 64 megapixeles szenzor alapjaira épül az optikai képstabilizátoros főkamera, a másodlagos egység pedig 13 megapixeles, 117 fokos látószögű ultraszéles felvételekhez. Videóból akár 8K felbontást is tud rögzíteni, a manuális beállítások közt pedig HDR10+-t is talál a képalkotó.


[+]

8/128 GB-os memóriacsomaggal, Android 10 rendszerre épülő LG UX 9.0-val, dedikált Google Assistant gombbal és IP68 + némi MIL-STD 810G védelemmel látta el a készüléket a gyártó, multimédiás vonalon a 32-bites Quad DAC-nak, a sztereó hangszórónak és a négymikrofonos hangrögzítésnek lehet örülni. Az akkumulátor 5000 mAh-s, Quick Charge 4+-támogatással. Nem maradt ki a Wi-Fi 6-támogatás sem.

Ehhez a mobilhoz is elérhető a Dual Screen kiegészítő, 360 fokos forgatási lehetőséggel, USB-C csatlakozással és egy 2,1 hüvelykes külső értesítési panellel. A mobil tavasztól lesz elérhető sötétkék és fehér színekben, az árazással kapcsolatban még nincs konkrét információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés