Megérkezett a Meizu Band is

Hirdetés

A kínai gyártó nyár végén mutatta be első okosóráját, ami kevésbé okos, de legalább óra, noha kijelzővel konkrétan nem, csak hagyományos számlappal bír, viszont rezegni, meg villogni tud. Mellesleg egészen jól is néz ki. A ma bemutatott Meizu Band lényegesen komolyabb funkcionalitással, és egyedi kialakítással bír. A kétkomponensű, egybeöntött TPU-ból felépülő ketyere hipoallergén, a kényelmes viselhetőség érdekében pedig illesztésmentes megmunkálással készül.

A szerkezet IP67-es minősítéssel bír, így aránylag magas ellenállóképességet várhatunk fröccsenő vízzel szemben. A rejtett OLED kijelző képes megjeleníteni az időt, aktivitási adatokat, hívás- és üzenetértesítéseket, valamint a pulzusszámot, ugyanis ennek mérésére alkalmas szenzor is került a TPU testbe.


[+]

Az AMS pulzusszámmérő képes figyelemmel kísérni a gyakorlatvégzést, valamint a beépített szenzornak köszönhetően lépés- és kalóriaszámlálásra is alkalmas. Az alvásmonitorozás, az aktivitásra való figyelmeztetés és az intelligens ébresztés, ahogy a többi készség is a Meizu Health Appsjével működik. A ketyerét mágnesesen kapcsolódó töltőkábellel lehet revitalizálni, ami elvileg 7 napig is kitart. A Meizu online shopjában már elérhető, a boltok polcairól pedig december 8-tól emelhető le a Band, mindössze 33 dollárért, ami éppen nem éri el a 10 ezer forintot. Mármint nettóban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

Hirdetés