Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Már tokot is rendelhetünk a Nexus 5 (2015)-höz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A Ringke amazonos oldalán máris felbukkant egy előrendelhető, átlátszó műanyag tok, ami a bejelentés előtt álló Nexus 5X/Nexus 5 (2015) készülékre fog passzolni.

Hirdetés

Többször volt már példa arra, hogy egy nagyobb tokgyártó cég olyan készülékekre tesz elérhetővé egy-egy kiegészítőt, amit még csak néhány hét múlva fognak leleplezni. A Ringke esetén ezt már többször is tapasztaltuk, a közelmúltból elég csak a Galaxy Note5-re gondolni, amiről július közepén közölt kiváló minőségű renderképeket a gyártó. Most is hasonló helyzettel állunk szemben, ha minden igaz, akkor a Google szeptember 29-ei eseményén mutatkozhat be a Nexus 5X / Nexus 5 (2015), de a Ringke hivatalos Amazon-oldalán máris előrendelhető egy átlátszó tok, aminek szállítását október 9-étől kezdik meg.

Már tokot is rendelhetünk a Nexus 5 (2015)-höz
[+]

A külső kialakítás kapcsán sajnos nem láthatunk semmi újdonságot, a készülék előlapja továbbra is rejtélyes, a fehér színű hátlapot pedig már több alkalommal megtekinthettük. Ha valaki mindenképpen tervezi a következő LG Nexus beszerzését, az bátran kihasználhatja a 12 dolláros, azaz körülbelül 3400 forintos kezdeti ajánlatot, ami a későbbiekben 18 dollárra mehet fel.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.