Magyar könyv jelent meg Steve Jobs-ról

Hirdetés

Steve Jobs-ról már életben rengeteget cikkeztek, hiszen olyan egyénisége volt a digitális kornak, akiről mindenki hallott, aki csak egy picit is figyelemmel követte az informatika és a telekommunikáció történéseit. Halálát követően többféle kiadvány is a boltok polcaira került, nem is beszélve élete megfilmesítésének tervéről, ahol a főszerepre George Clooney is esélyes.

Az egyszerűen csak Jobs néven elérhető könyv alcíme "a digitális kor látnoka". A kiadványban szakírók, IT- és médiaszakértők, újságírók foglalják össze Steve Jobs pályafutásának és az Apple történelmének legfontosabb fejezeteit, illetve megszólal Steve Jobs egyik volt kollégája is, aki 1990 és 1994 között dolgozott együtt az Apple alapítójával. A kiadó szándéka szerint a korabeli interjúk és médiaszereplések anyagait is feldolgozó kötet változatos és érdekfeszítő portrét rajzol az IT korszak ikonjáról.

A 240 oldalas kötet ára 2200 Ft, online megrendelés esetén erre rakódik rá 800 forintos postaköltség. A könyvet a Szalay Könyvek online boltjából lehet megrendelni.

Előzmények

Hirdetés