Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Madarat tolláról, Note-ot tokjáról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

Feltűntek az első Samsung Galaxy Note9-hez készülő védőtokok, és ismét ezek árulkodnak egy bejelentés előtt álló telefon külsejéről.

Hirdetés

Az S Pen távirányítófunkcióiról a héten lehetett olvasni, az augusztus 9-ei bemutató pár napja vált hivatalossá és nem hivatalos rendervideó is érkezett. Mindez jól mutatja, hogy végső stádiumba ért a Samsung Galaxy Note9 fejlesztése, és már csak a bejelentésig kell a széria szép számú rajongótáborának kibírnia.


(forrás: GizmoChina)

A leleplezés előtt ugyanakkor gyakran éppen a hivatalos partnerek, például a tartozékgyártók szellőztetnek túlbuzgóan: most éppen a GizmoChina oldalán jelent meg néhány védőtok, benne természetesen a Samsung phablettel.

Az eddigi információk alapján már a színvariációkra is érkeztek felhasználói munkák, lásd az alábbi, továbbra sem hivatalos renderképeket. Szinte biztosan a dupla kamerarendszer alá költözik a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, továbbá maradhat az S-szériánál szögletesebb forma.


(forrás: Hi-tech Mail) [+]

Tovább növekedhet ugyanakkor az előlapi képernyőarány, a képátló és a telepméret, illetve gyorsabb lehet a vezetékmentes töltés. A bemutatóra bő egy hónap múlva, New Yorkban kerül sor.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.